Archive for the ‘Relationer’ Category

Vigselringar

Friday, January 6th, 2012

De vigselringar som är på mode idag är egentligen ganska lika de som gillades för 100 år sedan. För många är det fortfarande den släta guldvarianten som utgör bäst design för vigselringar. Då man ska skaffa vigselringar så kan det kännas svårt att välja. Tanken på att man ska bära dessa ringar resten av livet kan vara svindlande. Tänk om man väljer vigselringar som kommer att upplevas som fula och irriterande om 10 år!
För att välja rätt vigselringar så ska man tänka på några saker som kanske inte har så mycket med själva designen att göra. Då man ska använda sig av ett smycke så pass länge så är det nämligen inte själva utseendet på ringen som kommer att avgöra om den kommer att förbli en favorit. Visst, vigselringarna måste vara vackra och tilltalande, men det finns andra saker som till sist kommer att avgöra om de kommer att sitta på fingret eller ligga i smyckeskrinet.
För det första så måste ringen sitta bra på fingret. Det här är något som kan förändras med tiden eftersom fingrar kan minska eller öka i omfång. Då man provar vigselringarna så ska man se till att fingrar inte är för kalla eller för varma. Har man redan en ring som sitter bra så kan man se till att kopiera storleken exakt. Efter detta så är det även viktigt att välja ett material som inte kommer att repas eller slitas lätt. Vigselringar för kvinnor kan även innefatta ädelstenar och här måste man tänka på hur de sitter i ringen. Den som gärna talar ett yvigt kroppsspråk ska undvika dyrbara diamanter som pekar ut från vigselringen.
Ett sista tips för att välja rätt vigselringar är att hellre välja en design som känns avskalad än något som är riktigt häftigt. Det som är coolt idag kan nämligen upplevas som besvärande imorgon så det är bättre att hålla sig till klassiska former och mönster.