Archive for the ‘Tid’ Category

Val

Monday, July 2nd, 2018

När du ska välja klocka är det även bra att fundera på vad det ska vara för material samt vad den ska ha för urverk. Det finns två olika sorters urverk, och det du kan välja mellan är quartz eller mekaniskt. Quartz är batteridriven, medan en mekanisk klocka drar man upp, manuellt eller automatiskt.

Det går att köpa begagnade klockor så väl som helt ny från butik. En märkesklocka som Omega Seamastar kostar en hel del ny, så det kan vara värt att satsa på en begagnad. Köper du från en butik, så får du både äkthetsintyg och garanti. Dock rasar värdet på den direkt då du börjar använda den. Därför är det inte fel att satsa på en bra begagnad klocka. För att hitta rätt klocka, som är värd att köpa så är det inte fel att lusläsa olika forum som handlar om klockor.

 

Visa

Thursday, September 25th, 2014

tid. Något som mer eller mindre alltid är nödvändigt att kunna göra.  Sättet att hålla kontroll på tiden kan variera. Förr var klockor som den här det vanliga för att titta på tiden. Numera verkar det vara alla smarta telefoner som står för tidvisningen så det där med klockor verkar ha tappat en del betydelse för att visa tid. Men ändå inte på något sätt. Även om man ser de flesta gå och ägna sig åt sina telefoner hela tiden är det trots allt lite mer arbete att ta fram för att se hur mycket klockan är än att bra titta på handleden. Så klockor lär nog finnas kvar för lång tid framöver.